НОВИНИ ДНЯ: За 2024 рік бійці СБУ уразили десятки військових обʼєктів у тилу РФ, - Малюк  У грудні середня температура у Києві майже на 2 градуси перевищувала норму  До 14 градусів тепла: синоптик розповіла про погоду у другий день року  Ще тепліше, але не надовго. Синоптик розповіла про погоду на завтра в Україні  Жовтий рівень небезпеки. У Києві та низці областей 2 січня очікується сильний вітер  Генштаб ЗСУ підтвердив удар по нафтобазі у Смоленській області  В Україні 2 січня потеплішає до +10°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.10.2024 627

Десерт з гарбуза: смачний, корисний, сподобається всій сім'ї

Як приготувати смачний десерт з гарбуза.

Сезон гарбузів розпочався, господині почали активно готувати різноманітні корисні страви з овоча – запікати, смажити, варити супи й каші. А десерти які можна приготувати з гарбуза – пальчики оближеш. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Пропонуємо рецепт крутого десерту з гарбуза – мінімум продуктів, готується швидко, подобається і дорослим, і дітям.

Рецепт гарбузового десерту

Інгредієнти:

  • гарбуз – 800 г
  • сир "Маскарпоне" – 180 г (замість сиру можна використовувати сметану 20% жирності – 150 г)
  • пудра цукрова – 4 ст. л.
  • яйце – 2 шт.

Приготування:

  • Гарбуз почистити, порізати невеликими кубиками.
  • Яйця та цукрову пудру збити виделкою.
  • Додати до збитої маси сир "Маскарпоне" або сметану.
  • Форму для запікання змастити вершковим маслом.
  • Викласти до неї гарбуз, залити сумішшю з яєць і "Маскарпоне".
  • Готувати в духовці за температури 180 градусів приблизно 35−40 хвилин, щоб шматочки гарбуза були мʼякими.
  • Якщо хочеться приготувати гарбуз швидше, шматочки овоча, перш ніж запікати, треба проварити й відкинути на друшляк. У такому разі часу на приготування десерту в духовці потрібно буде менше.

Десерт можна їсти як теплий, так і холодний, він однаково смачний.

Оценка материала:

5.00 / 2
Десерт з гарбуза: смачний, корисний, сподобається всій сім'ї 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.10.2024 627
Еще материалы раздела «Суспільство»