Життя та Стиль
Суспільство
Паста з креветками та лососем: рецепт смачної страви
Спробуйте приготувати цю швидку й неймовірно смачну страву в одному деко.
На сторінці Stefano Zarrella автор каналу показав, як приготувати надзвичайно смачну середземноморську страву. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Лосось - 500 г
листя шпинату - 250 г
червона цибуля - 1 шт.
помідори чері - 300 г
креветки - 300 г
вершковий сир з травами
оливкова олія - 20 г
спеції
лимонний сік
пармезан
вершки - 200 мл
локшина - 250 г
Приготування:
- Покладіть до форми для запікання лосось, шпинат, цибулю, помідори та креветки.
- Додайте вершковий сир з травами, оливкову олію, спеції та лимонний сік. Можна покласти на лосось скибочку лимона для кращого аромату.
- Розігрійте духовку до 180°C і поставте готуватися на 25 хвилин.
- В цей час зваріть локшину.
- Зніміть скибочку лимона з лосося і все перемішайте.
- Додайте локшину і знову все перемішайте.
- Додайте зверху натертий пармезан – і можна подавати страву до столу.
Це дуже смачна й вершкова страва, яку легко приготувати за пів години.