НОВИНИ ДНЯ: Коли ставити ялинку 2026, щоб у домі були щастя та затишок: експерт назвала найкращі дати  Як декорації на "прямій лінії" Путіна викрили плани РФ щодо України: Sky News проаналізував  США і Європа підготували детальний план гарантій безпеки для України, - Bloomberg  Гороскоп на 19 грудня: Тельцям - підводне каміння, Левам - виявити терпіння  ПДВ для ФОПів: які зміни пропонує Мінфін і коли доведеться платити  Синоптикиня повідомила, коли в Україні похолодає, і чи буде сніг на Різдво  Наступною буде Польща: Туск заявив про небезпечний сценарій для своєї країнивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.10.2024 481

Додайте лише цей інгредієнт – і деруни будуть золотавими та пухкими

Щоб картопля не потемніла, в тісто треба натерти трохи цього овоча, тоді ваші дерунчики матимуть золотаву хрумку скориночку.

d9f2bd8a28b066d2b1851a52600f6137_15.10.24

Авторка кулінарного блогу "Кулінарні рецепти від Надії" розповіла, як приготувати смачні картопляні деруни без борошна. Також відкрила секрет, що треба додати до картоплі, щоб вона не темнішала. Розповідаємо, посилаючись на матеріал "Бульвар Гордона", як приготувати найсмачніші у світі деруни із золотавою скоринкою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Що додати до дерунів, щоб вони вийшли пухкими і з золотавою скоринкою

Зі слів блогерки, до картоплі треба обов’язково додавати терту цибулю, тоді деруни виходять повітряними, ніжними всередині і з хрумкою золотавою скоринкою ззовні.

Складники. Для приготування тіста на деруни треба взяти 900 грамів крохмалистої картоплі, яйце, столову ложку майонезу, перець та сіль за смаком, олію для смаження.

Спосіб приготування. Спочатку треба натерти цибулю, потім картоплю, все ретельно перемішайте й посоліть. Потім овочеву масу необхідно відтиснути через сито, щоб позбутися зайвого соку. Сік не висипайте, в ньому залишиться крохмаль, який треба буде додати до тіста. У картопляну масу додайте одне яйце, столову ложку майонезу і трохи перцю. Крохмаль, який осів на дні ємності з картопляним соком, додайте в тісто, все ретельно перемішайте. Розігрійте олію на сковорідці та посмажте деруни як зазвичай до золотавого кольору. Деруни викладайте на паперовий рушник, щоб стікала зайва олія.

Оценка материала:

5.00 / 2
Додайте лише цей інгредієнт – і деруни будуть золотавими та пухкими 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
15.10.2024 481
Еще материалы раздела «Суспільство»