НОВИНИ ДНЯ: Українців попередили про сильні заморозки найближчими днями: де чекати похолодання  Як закінчиться війна в Україні: прогноз командира зі спецпідрозділу ГУР  Перемога не буде такою, як ви можете собі уявити – Сенцов  Синоптикиня попередила про ймовірність заморозків на більшості території України  Як багато у ЗСУ "бусифікованих" – Сенцов поділився спостереженнями  Путін вніс до Держдуми проєкт про стратегічний договір з КНДР  Не тільки через образу Кім Чен Ина. Чим викликані погрози КНДР у бік Південної Кореївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.10.2024 280

Додайте лише цей інгредієнт – і деруни будуть золотавими та пухкими

Щоб картопля не потемніла, в тісто треба натерти трохи цього овоча, тоді ваші дерунчики матимуть золотаву хрумку скориночку.

d9f2bd8a28b066d2b1851a52600f6137_15.10.24

Авторка кулінарного блогу "Кулінарні рецепти від Надії" розповіла, як приготувати смачні картопляні деруни без борошна. Також відкрила секрет, що треба додати до картоплі, щоб вона не темнішала. Розповідаємо, посилаючись на матеріал "Бульвар Гордона", як приготувати найсмачніші у світі деруни із золотавою скоринкою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Що додати до дерунів, щоб вони вийшли пухкими і з золотавою скоринкою

Зі слів блогерки, до картоплі треба обов’язково додавати терту цибулю, тоді деруни виходять повітряними, ніжними всередині і з хрумкою золотавою скоринкою ззовні.

Складники. Для приготування тіста на деруни треба взяти 900 грамів крохмалистої картоплі, яйце, столову ложку майонезу, перець та сіль за смаком, олію для смаження.

Спосіб приготування. Спочатку треба натерти цибулю, потім картоплю, все ретельно перемішайте й посоліть. Потім овочеву масу необхідно відтиснути через сито, щоб позбутися зайвого соку. Сік не висипайте, в ньому залишиться крохмаль, який треба буде додати до тіста. У картопляну масу додайте одне яйце, столову ложку майонезу і трохи перцю. Крохмаль, який осів на дні ємності з картопляним соком, додайте в тісто, все ретельно перемішайте. Розігрійте олію на сковорідці та посмажте деруни як зазвичай до золотавого кольору. Деруни викладайте на паперовий рушник, щоб стікала зайва олія.

Оценка материала:

5.00 / 2
Додайте лише цей інгредієнт – і деруни будуть золотавими та пухкими 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
15.10.2024 280
Еще материалы раздела «Суспільство»