НОВИНИ ДНЯ: Українців попередили про сильні заморозки найближчими днями: де чекати похолодання  Як закінчиться війна в Україні: прогноз командира зі спецпідрозділу ГУР  Перемога не буде такою, як ви можете собі уявити – Сенцов  Синоптикиня попередила про ймовірність заморозків на більшості території України  Як багато у ЗСУ "бусифікованих" – Сенцов поділився спостереженнями  Путін вніс до Держдуми проєкт про стратегічний договір з КНДР  Не тільки через образу Кім Чен Ина. Чим викликані погрози КНДР у бік Південної Кореївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.10.2024 3377

Як смажити яйце: кожна друга господиня робить це неправильно

Розповідаємо, як правильно смажити яйце.

5811663399b30c5f6eaa2f56708d27d6_15.10.24

Здається, що тут складного – підсмажити яйце: розжарили сковорідку,  вбили яйця, посолили та дочекалися готовності. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Але таким чином поступово просмажити білок і зберегти теплий жовток, який розтікається, не вдасться. Та й зберігається ризик сальмонельозу.

Щоб цього не сталося, обсмажувати яєчню потрібно з обох боків і в жодному разі не куштувати її до кінця готування.

Такий спосіб смаження яйця убезпечить від інфекції, і можете не сумніватися, що смак також вас потішить. Іспанці давно розпробували такий спосіб смаження яєчні і тепер роблять лише так.

Найзручніше смажити яйце на антипригарній сковороді, але якщо її немає – нічого страшного, підійде і звичайна.

Обсмажте яйця на середньому вогні щонайбільше хвилину. За цей час білок коагулюється. Потім посоліть і силіконовою лопаткою переверніть яйце, потримайте ще хвилину та зніміть яєчню зі сковороди.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як смажити яйце: кожна друга господиня робить це неправильно 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
15.10.2024 3377
Еще материалы раздела «Суспільство»