НОВИНИ ДНЯ: У Байдена відреагували на можливу участь солдатів КНДР у війні проти України  Зеленський заінтригував заявою про ППО: є рішення щодо "Шахедів" і деяких ракет  В Україні 17 жовтня переважно без опадів, вдень до +12°, уночі можливі заморозки  Гральний бізнес за 9 місяців сплатив 13,5 млрд гривень податків  Середа в Україні буде мокрою та холодною: прогноз на 16 жовтня  Синоптикиня попередила про ймовірність заморозків на більшості території України  У вівторок прогнозують дощі, вдень до 12° теплавсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
17.10.2024 5199

Кличко розповів, коли у Києві почнуть включати опалення у квартирах

В Києві вже дали опалення в низці шкіл, лікарень та дитсадків. А опалення в квартирах з'явиться при одній умові.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Telegram мера столиці Віталія Кличка. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Житлові будинки розпочнуть підключати, коли середньодобова температура опуститься до +8 градусів протягом трьох діб і зберігатиметься тенденція суттєвого похолодання", - розповів він.

Водночас, за даними Кличка, у Києві до тепла вже підключили 234 будівлі соціальної сфери.

"Серед них - 85 шкіл, 96 дитячих садочків, 42 лікувальних заклади. Зокрема, 28 стаціонарів, 11 адміністративних будівель а також закладів соціально-побутового напрямку", - зазначив мер столиці.

Опалювальний сезон 2024 в Україні

Днями прем'єр Денис Шмигаль розповідав, що Україна майже завершила підготовку до опалювального сезону. Заготовлених на складах газу та вугілля має вистачити на зиму.

Щодо тарифів, під час війни діє мораторій на підвищення тарифів на газ, гарячу воду та опалення, проте він не стосується електроенергії, холодної води та інших тарифів на комуналку.

Раніше РБК-Україна розповідало, що відомо про початок опалювального сезону в різних містах, докладніше - у матеріалі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кличко розповів, коли у Києві почнуть включати опалення у квартирах 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
17.10.2024 5199
Еще материалы раздела «Столиця»