Життя та Стиль
Суспільство
Терти не доведеться: простий спосіб приготування дерунів, який вас точно здивує
Деруни — смачна страва, яку люблять всі без винятку. Однак, готувати її довго і важко, тому що картоплю потрібно натирати на терці. Пропонуємо вам рецепт дерунів, які не потрібно терти.
Ці деруни запікаються в духовці і виходять надзвичайно хрумкими. Головне, що вам знадобиться, докласти набагато менше зусиль для їхнього приготування. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Картопля - 1 кг
пшеничне борошно - 120 г
дріжджі - 15 г
густа сметана (вершки) - 2 ст. ложки
яйця - 2 шт.
сіль, перець, спеції - за бажанням
зелена цибуля - за бажанням
Процес приготування:
- Картоплю потрібно попередньо відварити і потовкти овоч, щоб вийшло пюре. Додайте вершків чи сметани, яйця та дріжджі, перемішайте.
- Всипте до суміші просіяне борошно і будь-які спеції за смаком. Ретельно розмішайте і сформуйте з отриманого тіста оладки.
- Розігрійте духовку до 200 градусів. На деко з пергаментом викладіть деруни і поставте запікатися на 30 хвилин.
Перед подаванням на стіл ви можете, за бажанням, посипати деруни порізаною зеленою цибулею. Смачного!
Оценка материала:
Терти не доведеться: простий спосіб приготування дерунів, який вас точно здивує19.10.2024