НОВИНИ ДНЯ: Нова стратегія Нацбезпеки США має "неприйнятні" для Європи пункти, - Мерц  Тепло зникне: синоптикиня розповіла, коли Україну накриє холодний фронт  Дрони забезпечують 60% уражень росіян на фронті, - Сирський  Зеленський відповів Трампу на вимогу про вибори: завжди готовий  Місячний гороскоп: що можна і чого не можна робити 10 грудня  Якою буде зима в Україні: синоптикиня вразила прогнозом  Гроші самі йдуть у руки: 3 знаки зодіаку, яких чекає великий фінансовий успіх після 9 груднявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.10.2024 1944

Як приготувати соковиті котлети: що кухарі не рекомендують додавати до фаршу

Як зробити, щоб котлети були соковитими, а не твердими.

9045fc0e20ba37b849ddb0216514bf20_19.10.24

Здавалося б, що складного у приготуванні котлет – тисячі українців готують їх щодня. Приправити фарш, додати яйце, молоко, хліб. Але, виявляється, не все так просто. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Досвідчені кухарі не додають до котлетного фаршу молоко та яйця, і ось чому.

Чому не додають молоко? Мало хто знає, що молоко не витримує термічну обробку, особливо якщо йдеться про смаження – протеїн, який є в молоці, за такої температури звертається. Як результат, котлети виходять твердими, а отже, не особливо смачними. Тому молоко однозначно додавати не варто.

З використанням яєць ще складніше, бо цей компонент краще за інших скріплює фарш у котлетах, не дає їм розвалитися, за це потрібно віддати їм належне. Однак яйця також є винуватцями того, що котлети виходять жорсткими.

Чим же тоді "скріпити" фарш замість яєць? Кухарі радять ввести до складу фаршу трохи білого хліба та манної крупи. Вони не дадуть котлетам розвалитися, водночас котлети будуть пухкими.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як приготувати соковиті котлети: що кухарі не рекомендують додавати до фаршу 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
19.10.2024 1944
Еще материалы раздела «Суспільство»