НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про мирні пропозиції інших країн: якщо це об'єднає світ навколо одного плану - я за  Вершкова паста з куркою та печерицями: рецепт смачної страви   Психологічні факти: чому людям подобається Геловін  До якого моменту будуть заблоковані активи РФ: у Раді ЄС дали відповідь  Передвиборний штаб Гарріс змінює стратегію через тривогу щодо успіхів Трампа, - Reuters  Як приготувати соковиті котлети: що кухарі не рекомендують додавати до фаршу  Коли Геловін 2024 року в Україні: що це за свято, його традиціївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.10.2024 1214

Як приготувати соковиті котлети: що кухарі не рекомендують додавати до фаршу

Як зробити, щоб котлети були соковитими, а не твердими.

9045fc0e20ba37b849ddb0216514bf20_19.10.24

Здавалося б, що складного у приготуванні котлет – тисячі українців готують їх щодня. Приправити фарш, додати яйце, молоко, хліб. Але, виявляється, не все так просто. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Досвідчені кухарі не додають до котлетного фаршу молоко та яйця, і ось чому.

Чому не додають молоко? Мало хто знає, що молоко не витримує термічну обробку, особливо якщо йдеться про смаження – протеїн, який є в молоці, за такої температури звертається. Як результат, котлети виходять твердими, а отже, не особливо смачними. Тому молоко однозначно додавати не варто.

З використанням яєць ще складніше, бо цей компонент краще за інших скріплює фарш у котлетах, не дає їм розвалитися, за це потрібно віддати їм належне. Однак яйця також є винуватцями того, що котлети виходять жорсткими.

Чим же тоді "скріпити" фарш замість яєць? Кухарі радять ввести до складу фаршу трохи білого хліба та манної крупи. Вони не дадуть котлетам розвалитися, водночас котлети будуть пухкими.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як приготувати соковиті котлети: що кухарі не рекомендують додавати до фаршу 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
19.10.2024 1214
Еще материалы раздела «Суспільство»