Життя та Стиль
Суспільство
Нова варіація легендарного салату "Шуба": замініть всього лише один інгредієнт, щоб покращити смак
"Оселедець під шубою" або просто "Шуба" як цей салат називають в народі — надзвичайно популярна страва. Його готують як на щодень, так і на свята.
А тому існує чимало варіацій салату. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
В цьому новому рецепті "Шуби" кулінари радять замінити оселедець на куряче філе. Такий салат також стане чудовою стравою, яку можна подати на святковий стіл.
Інгредієнти
куряче філе - 200 г
середня картоплина - 2 шт.
яйце - 2 шт.
буряк - 2 шт.
морква - 2 шт.
солоні огірки - 3 шт.
чорнослив - 50 г
твердий сир - 50 г
майонез - за смаком
Процес приготування:
- Відварити яйця, буряки, моркву, картоплю і куряче філе. Дати охолонути.
- Огірки і курку нарізати невеликими кубиками, чорнослив — соломкою. На великій терці натерти буряк, картоплю, моркву, яйця і твердий сир. Посолити.
- Викладати на тарілку шарами: картопля, курка, морква, огірки, яйця, чорнослив, сир і буряк. Кожен шар змастити майонезом, видавлюючи його "сіточкою" (окрім шару з огірками, чорносливом).
- Зверху можна прикрасити за бажанням.
Щоб салат вийшов максимально соковитим, перед подаванням на стіл його потрібно поставити в холодильник хоча б на дві години. Смачного!
Оценка материала:
Нова варіація легендарного салату "Шуба": замініть всього лише один інгредієнт, щоб покращити смак20.10.2024