Життя та Стиль
Суспільство
Суп із пельменями: швидкий рецепт
Цей ситний суп допоможе вам, коли потрібно смачно і швидко нагодувати рідних, а в морозилці залишилося трохи пельменів.
Найкраще використовувати домашні пельмені, їх можна наліпити заздалегідь і заморозити, але підійдуть і магазинні. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Головне, щоб вони були гарної якості.
Інгредієнти
Вода - 1,5 л
Картопля - 3 шт.
Морква - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
пельмені готові - 350 г
олія - 2 ст. л.
лавровий лист - 1 шт.
чорний мелений перець
сіль
зелень (кріп, петрушка)
- Очистіть картоплю, моркву та цибулю. Промийте.
- Моркву натріть на велику тертку, а цибулю наріжте дрібними кубиками. Обсмажте на сковороді з олією до легкого золотистого кольору.
- Зелень подрібніть.
- Картоплю наріжте середніми кубиками. Викладіть у каструлю і залийте холодною водою, посоліть. Доведіть до кипіння. Варіть 15-20 хвилин до м'якості картоплі. Додайте заморожені пельмені, перемішайте, коли вони випливуть на поверхню супу, покладіть обсмажену цибулю, моркву, лавровий лист і чорний мелений перець. Доведіть до кипіння та варіть ще 1-2 хвилини на невеликому вогні. Потім посипте зеленню, перемішайте та відключіть вогонь. Накрийте кришкою та залиште на 8-10 хвилин.
Поради:
- Подайте до супу сметану.