Життя та Стиль
Суспільство
Гарбузова паста: цікавий рецепт італьської страви
Ця італійська страва стане чудовим вибором для веганів та тих, хто хоче спробувати новий, незвичний та ніжний смак гарбуза з прянощами.
На сторінці veganer.wandel показали, як приготувати смачну та корисну пасту з гарбузом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Гарбуз - 1 шт.
Помідори чері - 500 г
Часник - 1 головка
Сіль
Паприка - 1 ч. л
Овочевий бульйон - 500 мл
Вода - 200 мл
Кокосове молоко - 200 мл
Макарони - 500 г
Твердий сир
Приготування:
- Покладіть гарбуз, помідори чері та часник у деко, приправте олією, сіллю та паприкою;
- Поставте у розігріту до 210°C духовку на 60 хвилин;
- В цей час зваріть макарони;
- До запечених овочів додайте кокосове молоко, овочевий бульйон і воду. Все гарненько перемішайте та додайте макарони;
- Подавайте гарячими з натертим зверху сиром.
Гарбузова паста — це не лише смачна, але й елегантна страва, яка вразить ваших гостей. Легкість приготування та чудовий смак роблять її ідеальним вибором для обіду чи вечері.