НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про вибори в США: не знаю, яка буде пропозиція для України, бачимо три шляхи  В Україні на вихідних нічні заморозки до -5°, подекуди пройдуть дощі  В більшості областей України очікують дощі та заморозки: прогноз погоди на 19 жовтня  В Україні 18 жовтня без опадів, уночі - сильні заморозки  Киян попереджають про нічні заморозки до -3°  Чи доведеться Україні переглядати мобілізаційний вік: відповідь експерта  У Києві очікуються сильні заморозки: названо дативсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.10.2024 1360

Синоптикиня повідомила, коли до України повернеться тепла погода

В Україні поступово зростатиме температура, а дощів не буде до кінця місяця.

В Україні в другій половині жовтня очікуються зміни в погодних умовах. До 22 числа в більшості областей можливі нічні заморозки до -5 градусів. Проте незабаром до країни прийде хвиля тепла, що зупинить заморозки та підвищить денну температуру, покращуючи погодні умови. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це розповіла синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха.

- Трохи тепліше, буквально на кілька градусів, повітряна маса із заходу може надійти на територію України, але ці кілька градусів будуть вирішальними щодо заморозків. З вівторка нічні заморозки припиняться. Якщо вони й будуть, то досить локальні і лише на ґрунті, а денні температури почнуть поступово зростати. Буде досить комфортно, як для другої декади жовтня, +11…+16 градусів, - повідомила вона.

Синоптик зазначила, що найближчими днями в Україні можливі короткочасні дощі, але лише в деяких регіонах. Потім опади припиняться, і до кінця місяця дощів не буде. Погоду в країні формуватиме антициклон, що прийшов з півночі. Найвищі температури очікуються з 21 по 24 жовтня.

Синоптик Птуха спрогнозувала, що вдень температура утримуватиметься в межах +10...+15 градусів, а вночі коливатиметься від +2 до +7 градусів.

Нагадаємо, 19-20 жовтня в Україні очікується прохолодна погода вдень та нічні заморозки. У деяких регіонах можливий невеликий дощ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптикиня повідомила, коли до України повернеться тепла погода 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
20.10.2024 1360
Еще материалы раздела «Суспільство»