НОВИНИ ДНЯ: Коли в Україні востаннє переведуть годинники на зимовий час 2024 року  Солдати Кім Чен Ина в Україні: яка мета відправлення військ КНДР на війну  В Україні тиждень почнеться з нічних морозів, вдень - до +16°  Стало відомо, коли Україна отримає перші літаки Mirage 2000  Підготовку мобілізованих хочуть збільшити: Генштаб запустив пілотний проєкт  "Це ще не всі позитивні новини": Лубінець заінригував заявою після обміну військовополонених  Погода в Україні: синоптикиня здивувала прогнозом на понеділок, 21 жовтнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.10.2024 199

Погода в Україні: синоптикиня здивувала прогнозом на понеділок, 21 жовтня

Тиждень почнеться теплою погодою.

Найближчим часом в Україні - без дощів, багато сонця і туманів. Найближчі дощі очікуються від 28 жовтня. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

"Північно-західний вітер зміниться на південно-західний і цей новий напрямок зачерпне і закине до нас вищі градуси із півдня. У більшості областей України передбачається потепління до +14+18 градусів. Ночі, звичайно, будуть холодними, із періодичними заморозками", - написала вона.

Всередині тижня ймовірність заморозків зменшиться.

У Києві завтра та найближчими днями опадів не очікується - антициклон.

Вночі 21 жовтня 0+3 градуси, місцями заморозки, надалі їбез заморозків.

Вдень у понеділок у столиці +12+14 градусів, у вівторок-середу потеплішає до +16 градусів, у четвер-п'ятницю +11+14 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Погода в Україні: синоптикиня здивувала прогнозом на понеділок, 21 жовтня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.10.2024 199
Еще материалы раздела «Суспільство»