НОВИНИ ДНЯ: Байден зробив заяву щодо далекобійних ударів по Росії перед відльотом з Німеччини  Зеленський про ядерну зброю, НАТО і спосіб зупинити Росію: головні тези інтерв’ю на телемарафоні  Гарбузові пундики: рецепт смачної випічки  Церковний календар на листопад 2024 року: коли Собор архистратига Михаїла і Введення у храм Богородиці  Заморозки відкладаються: синоптик попередила, коли в Україну повернеться тепло  Байден зробив тривожну заяву про війну в Україні  Щоб деруни були пухкими і не потемніли: секрети приготуваннявсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
21.10.2024 318

Тепла побільшає, але є нюанс: синоптикиня розповіла про погоду наступного тижня

Ночі залишатимуться холодними, із заморозками.

d9448c44d5aa250e0421af5bc2c65542_21.10.24

Наступного тижня в Україні очікується більш тепла погода, без опадів. Втім, ночі будуть холодними. Таким прогнозом поділилася відома синоптикиня Наталія Діденко. Пише УНІАН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Вона зазначила, що найближчим часом в Україні без дощів, багато сонця, але також багато туманів.

"Північно-західний вітер зміниться на південно-західний, і цей новий напрямок зачерпне і закине до нас вищі градуси із півдня. У більшості областей України передбачається потепління до +14...+18 градусів", - зазначає синоптикиня.

Ночі, однак, будуть холодними, із періодичними заморозками. Хоча всередині тижня ймовірність заморозків зменшиться, розповідає Діденко.

У Києві завтра та найближчими днями опадів не очікується. Найближчі дощі очікуються з 28-го жовтня.

Вночі 21-го жовтня 0…+3 градуси, місцями заморозки, далі на тижні без заморозків, хоча температура залишатиметься низькою, +3…+6 градусів.

"Вдень у понеділок у столиці +12...+14 градусів, у вівторок-середу потеплішає до +16 градусів, у четвер-п'ятницю +11...+14 градусів", - додала Діденко.

Новини погоди - зима вже близько

Як прогнозує речниця Українського гідрометеорологічного центруНаталія Птуха, у перших числах листопада може утворитися циклон, який принесе дощ, подекуди з мокрим снігом.

Цієї зими Європа та Північна Америка можуть зіткнутися з холодними умовами через ослаблений полярний вихор. За даними аналізу від Severe Weather Europe, сніговий покрив від Сибіру до Північної Америки вже збільшується, що може вплинути на стабільність вихору.

Оценка материала:

5.00 / 2
Тепла побільшає, але є нюанс: синоптикиня розповіла про погоду наступного тижня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Особисті фінанси
21.10.2024 318
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»