НОВИНИ ДНЯ: Гарріс назвала Трампа фашистом, що прагне абсолютної диктатури  Наприкінці робочого тижня. Синоптики попередили про зниження температури та дощі у трьох областях  Перед вихідними в Україні буде свіжо, у кількох областях - дощі  В Україні 25 жовтня опади не очікуються, вдень до 14° тепла  Частину України накриє туман, а на сході будуть дощі: прогноз погоди на 25 жовтня  Синоптики зробили прогноз погоди на другу половину тижня: насолодитися свіжим повітрям зможуть всі  Населення України скоротилося на 10 мільйонів після вторгнення Росії, - ООНвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.10.2024 1790

Замініть яйця в котлетах простими інгредієнтами — і страва більше не буде сухою: секрет кулінарів

Яйця важливий компонент в котлетах, тому що вони допомагають скріпити всі інші інгредієнти разом. Однак, щоб страва вийшла більш соковитою, їх можна замінити.

6d8a26ce827b93ac2151f69185246943_22.10.24_1

Завдяки простим продуктам фарш буде скріплено так само ефективно, але самі котлети вийдуть надзвичайно пишними. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Якщо у вас в холодильнику не знайшлося яєць або ви вирішили не додавати їх у фарш, досвідчені кулінари рекомендують зупинитися на таких альтернативах:

  • манна крупа;
  • терта сира картопля;
  • овочеве чи картопляне пюре;
  • твердий сир (натертий);
  • тертий кабачок.

Наприклад, терту сиру картоплю можна поєднати з частиною панірувальних сухарів і вмішати в фарш. Завдяки крохмалю з овоча котлети триматимуть форму, а зліпити її допоможуть саме сухарі.

Якщо ви вирішили додати картопляне (овочеве) пюре, тоді відваріть картоплю і не додавайте масло, коли будете її розминати.

Такі альтернативи яйцям вплинуть на смак котлет, тож кулінарний експеримент допоможе вам віднайти нові цікаві поєднання.

Оценка материала:

5.00 / 2
Замініть яйця в котлетах простими інгредієнтами — і страва більше не буде сухою: секрет кулінарів 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.10.2024 1790
Еще материалы раздела «Суспільство»