НОВИНИ ДНЯ: Гарріс має сумніви в придатності Трампа до президентства  Росія змушена частіше обмінювати військовополонених з Україною, - ISW  Неймовірний крокембуш: цікавий рецепт французького десерту  Зеленський про ядерну зброю, НАТО і спосіб зупинити Росію: головні тези інтерв’ю на телемарафоні  Церковний календар на листопад 2024 року: коли Собор архистратига Михаїла і Введення у храм Богородиці  Невелика хмарність, вночі подекуди заморозки: прогноз погоди в Україні на 21 жовтня  В Україні на вихідних нічні заморозки до -5°, подекуди пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
21.10.2024 177

Єрмак: Кремль застосовує схему з фальшивим транзитом, щоб отримати санкційні товари

Кремль застосовує схему з фальшивим транзитом, яка дозволяє постачати санкційні товари з країн ЄС, призначені для Центральної Азії та Кавказького регіону.

Про це розповів голова Офісу президента Андрій Єрмак. Про це повідомляють Контракти.UA.

Він зазначив, що у цій схемі для отримання західних електронних компонентів подвійного призначення використовуються посередницькі компанії. Також створюються фіктивні підприємства для формування «тіньового флоту» ЗПГ-танкерів і транспортування зрідженого природного газу.

"У російській зброї присутні західні компоненти. Тим часом, альянс рф-іран-кндр вже став військовим і відверто насміхається з демократій, – зазначив політик.

Він нагадав, що часу на посилення позицій демократій у світі лишається все менше і "потрібно діяти вже зараз".

Оценка материала:

5.00 / 2
Єрмак: Кремль застосовує схему з фальшивим транзитом, щоб отримати санкційні товари 5.00 5 2
Політика / Україна
21.10.2024 177
Еще материалы раздела «Україна»