НОВИНИ ДНЯ: Синоптик дала прогноз на 28 жовтня в Україні та назвала дату похолодання  “Окупувати Москву та скинути Путіна”: американський філософ запропонував модель перемоги   В Україні пропонують запровадити обов'язкову накопичувальну пенсію: що це може змінити   Жовтневе тепло мине: в Україні різко зміниться погода, що прогнозують синоптики  В Україні відновили бронювання від мобілізації, але з умовою: що вирішив Кабмін  В ISW пояснили, чому Путін перебільшує успіхи РФ у Курській області  Гутерріш зустріччю з Путіним порушив позицію ООН щодо підтримки МКС, - Кислицявсі новини дня
Політика
Україна
22.10.2024 190

РФ накопичує ракети для ударів по енергетиці – Defense Express

Російські окупаційні війська певний час не завдавали ударів по Україні ракетами типу Х-101. Росіяни, ймовірно, накопичують ракети для обстрілів української енергетики.

Про це заявив директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець, повідомляють Контракти з посиланням на Еспресо.

"Напевно, ворог вичікує на певні температурні зміни, коли цей удар буде найбільш дошкульним. З іншого боку, до цього готується наша ППО, усвідомлюючи ці ризики й підходи окупантів, які мають на меті завдати максимальних збитків нашій енергетиці", - наголосив він.

За його словами, РФ має проблеми з двигунами у літаках Ту-95МС.

"Вони намагаються економити льотний час. Проте бойові завдання намагаються виконувати для пусків крилатих ракет Х-101. Відбуваються підйоми бомбардувальників РФ для проведення умовно навчальних місій. Але зрозуміло, що навчальна місія на певному етапі може перейти в бойову", - додав аналітик.

Оценка материала:

5.00 / 1
РФ накопичує ракети для ударів по енергетиці – Defense Express 5.00 5 1
Політика / Україна
22.10.2024 190
Еще материалы раздела «Україна»