НОВИНИ ДНЯ: По Воронежу завдано ракетного удару: росіяни бідкаються на перебої зі світлом і водою  Приходить відчуття полегшення: 3 знаки зодіаку відчують щастя, якого давно не відчували, вже після 10 грудня  Мирна угода щодо України стає дедалі ближчою — The Washington Post  Путін уже хоче не лише Донбас, а й "Новоросію" — Портников про нову загрозу для України  Трамп підштовхує Київ до миру, заявляючи про "неминучу поразку", - The Wall Street Journal  У Києві - дощ, на сході - мокрий сніг: якою буде погода в Україні 10 грудня  Тепло зникне: синоптикиня розповіла, коли Україну накриє холодний фронтвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.10.2024 509

Додайте до панірувальних сухарів один продукт — котлети вийдуть ще смачнішими і з хрумкою скоринкою

Якщо приготувати правильне панірування, то котлети вийдуть ще смачнішими і матимуть хрумку золотисту скоринку.

e770fe3766ffb5428779ac3c854c611b_25.10.24

Виявляється від панірування залежить не лише зовнішній вигляд страви, але й її смак, текстура, а також наявність хрумкої скоринки. Саме тому дуже важливо використовувати для цього "правильні" продукти. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Зазвичай котлети обвалюють в звичайних панірувальних сухарях, але якщо додати всього лише один інгредієнт, ви зможете значно покращити улюблену страву.

Основною метою під час смаження котлет є поява хрумкої золотистої скоринки. Апетитний вигляд страви — це тільки половина всього процесу. Потрібно, щоб котлети не лише мали ідеальну текстуру, але й гарно смакували.

Саме тому, досвідчені кулінари радять додати до панірувальних сухарів вівсяні пластівці. Продукту потрібно зовсім трохи, щоб у вас вийшла ідеальна скоринка.

Ідеальним варіантом для панірування стане також натертий твердий сир. Але його додають лише в тому разі, якщо ви дійсно любите цей продукт.

Оценка материала:

5.00 / 2
Додайте до панірувальних сухарів один продукт — котлети вийдуть ще смачнішими і з хрумкою скоринкою 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
25.10.2024 509
Еще материалы раздела «Суспільство»