Життя та Стиль
Суспільство
Гарбузовий крем-суп з грибами: смачний рецепт улюбленої страви
Осінь — ідеальний час для приготування смачних страв із гарбуза. Один із рецептів, який втілює в собі всі аромати осені — це гарбузовий крем-суп з грибами.
На сторінці volodymyr_testardi показали, рецепт смачного та легкого у приготуванні грибного крем-супу. Рецепт розраховано на 2 порції. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Гарбуз - 1 шт.
Часник - 2 зубчики
Подрібнений імбир - 1 ст. л
Шавлія - 2-3 листочки
Оливкова олія - 2-3 ст. л
Місо паста - 1 ст. л
Апельсиновий сік - 1/2 шт.
Апельсинова цедра - 1/2 шт.
Карі - 1 ч. л
Сіль
Печериці (дрібно нарізані) - 10-12 шт.
Панко - 3 ст. л
Приготування:
- Половинки гарбуза без кісточок покладіть у форму для запікання;
- Додайте часник, імбир і шавлія, потім полийте оливковою олією;
- Поставте в розігріту до 180°C духовку на 40-50 хвилин до м'якості гарбузів;
- Додайте в каструлю м'якуш гарбуза без шкірки, місо пасту, кокосове молоко, апельсиновий сік і цедру, карі та сіль;
- Збийте все у крем;
- Обсмажте гриби на сильному вогні з оливковою олією до рум'яності. Зменште вогонь, додайте панко та сіль. Смажте все близько 2 хвилин;
- Розлийте вершки по тарілках, посипте зверху цибулею. Натріть шкірку лайма та прикрасьте кінзою.
Поради:
- Замість шавлії можна використати 1-2 гілочки розмарину.
Приготуйте гарбузовий крем-суп з грибами, щоб насолодитися ароматами осені та смачною й корисною стравою.