НОВИНИ ДНЯ: Гарріс і Трамп зрівнялися у семи ключових штатах, - опитування Bloomberg  Це законна ціль: США про війська КНДР в Україні  У Зеленського відреагували на інформацію, що сім країн НАТО виступають проти запрошення України  Рецепт оладок із цвітної капусти з сиром  Вчені виявили потрійну чорну діру: це порушує модель смерті зірок  Скільки людей може призвати Україна: демографиня про мобілізаційний ресурс  Соціологи показали, як змінилася підтримка українців вступу до ЄС і НАТО з початку війнивсі новини дня
Бізнес
Економіка
23.10.2024 326

Україна отримала транш від МВФ

Черговий транш від Міжнародного валютного фонду на 1,1 млрд доларів надійшов в Україну. Кошти будуть спрямовані на покриття важливих бюджетних видатків невійськового характеру.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву прем‘єр-міністра України Дениса Шмигаля. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Цей транш ми отримали завдяки успішному п'ятому перегляду програми EFF обсягом 15,6 млрд доларів", - написав прем’єр.

Це вже третій транш МВФ із початку року. У березні Україна отримала на 900 млн доларів у березні та 2,2 млрд доларів у липні. Загальна сума з початку року досягла 4,2 млрд доларів. Ще один транш на 1,1 млрд доларів очікується у грудні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна отримала транш від МВФ 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
23.10.2024 326
Еще материалы раздела «Економіка»