НОВИНИ ДНЯ: Не забудьте перевести годинники на зимовий час  Це вже востаннє: вночі в Україні переводять годинники на зимовий час 2024 року  На вихідних в Україні буде тепло і без опадів, прогріє до +18°  "Кволі" дощі з туманами та нульова температура: прогноз погоди в Україні на вихідні  Антициклон продовжить "гуляти". Синоптики дали прогноз на вихідні в Україні  Зеленський відреагував на поїздку Гутерріша до Путіна: віддає перевагу спокусам у Казані  Контрастна температура. Синоптики повідомили про потепління та попередили, куди незабаром повернуться заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.10.2024 244

Заморозки, але є і "плюс". Синоптики дали прогноз на 24 жовтня Україні

24 жовтня, в Україні очікуються нічні заморозки. Із "плюсів" - не буде дощів.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на "Укргідрометцентр". Про це повідомляють Контракти.UA.

Без опадів. Вночі та вранці в західних, Житомирській та Вінницькій областях місцями туман. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 1-6° тепла, у південній частині 5-10°, на високогір'ї Карпат від 2° тепла до 3° морозу; вдень 9-14° тепла, на Закарпатті та півдні країни до 17°.

Погода у Києві та області

Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6° тепла, вдень 9-14°; у Києві вночі 4-6° тепла, вдень 11-13°.

Погода в Україні

Через глобальне потепління в Україні фіксується обмілення річок, аномально теплі зими та посушливе літо. Прискорюють кліматичні зміни та викиди парникових газів через війну війни РФ проти України.

Зокрема, враховуючи тенденції останніх років та попередні прогнози синоптиків, поточна зима в Україні може бути не надто суворою.

Оценка материала:

5.00 / 1
Заморозки, але є і "плюс". Синоптики дали прогноз на 24 жовтня Україні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.10.2024 244
Еще материалы раздела «Суспільство»