НОВИНИ ДНЯ: Синоптик дала прогноз на 28 жовтня в Україні та назвала дату похолодання  “Окупувати Москву та скинути Путіна”: американський філософ запропонував модель перемоги   В Україні пропонують запровадити обов'язкову накопичувальну пенсію: що це може змінити   Жовтневе тепло мине: в Україні різко зміниться погода, що прогнозують синоптики  В Україні відновили бронювання від мобілізації, але з умовою: що вирішив Кабмін  В ISW пояснили, чому Путін перебільшує успіхи РФ у Курській області  Гутерріш зустріччю з Путіним порушив позицію ООН щодо підтримки МКС, - Кислицявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.10.2024 211

Щоб не зіпсувати смак легендарного салату: кулінари розповіли, які огірки краще додавати в "Олів'є"

Одним з найпопулярніших салатів на святковому столі українців є "Олів'є". І хоча він готується доволі просто, часто одна єдина помилка псує весь його смак.

3312f2c8e20fdc9967d2d05a50f36bb6_26.10.24_1

Дехто дуже любить експериментувати, додаючи до класичного рецепту нові інгредієнти, щоб розкрити смак страви. Однак, кажуть досвідчені кулінари, такі експерименти не завжди доречні. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Якщо говорити про традиційний "Олів'є", то в Мережі сперечаються про те, які огірки краще додавати до салату: свіжі, мариновані чи солені.

Звісно, тут усе залежить від ваших власних побажань і смаку. Однак у класичній страві з іншими інгредієнтами найкраще все ж поєднуються саме солені огірки. Хоча якщо їх немає під рукою, можна віддати перевагу маринованим.

З чим це пов'язано? Спеціалісти стверджують, що саме солені й мариновані огірки найкраще поєднуються зі смаком майонезу.

А ще огірки з банки за своєю пружністю нагадують усі інші компоненти салату, а тому створюють ідеальну структуру. Якщо взяти свіжі, вони будуть значно твердішими.

Оценка материала:

5.00 / 2
Щоб не зіпсувати смак легендарного салату: кулінари розповіли, які огірки краще додавати в "Олів'є" 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.10.2024 211
Еще материалы раздела «Суспільство»