Життя та Стиль
Суспільство
Запечена картопля з гарбузовою начинкою: рецепт смачної страви
Запечена картопля з гарбузом — це проста, але надзвичайно смачна та корисна страва, яка чудово підходить для осінніх вечорів.
У поєднанні з пряними спеціями та ароматною зеленню картопля та гарбуз створюють гармонійний тандем, який обов’язково сподобається всій родині. Тож на сторінці veganer.wandel розповіли, як приготувати запечену картоплю з гарбузом — страву, яка стане не лише смачною вечерею, але й корисним частуванням. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Велика картопля - 4 шт.
Олія
Сіль
Гарбуз - 1/2 шт.
Шпинат
Червона цибуля - 1 шт.
Варений нут - 200 г
Вершки - 200 мл
Чебрець - 1/2 ч. л
Розмарин - 1/2 ч. л
Перець
Твердий сир
Вершковий сир
Соєвий йогурт
Петрушка
Приготування:
- Картоплю змастіть олією та сіллю, поставте у духовку, розігріту до 200°C, на 60 хвилин;
- Наріжте інші овочі невеликими шматочками;
- Дістаньте картоплю з духовки та дістаньте ложкою її внутрішню частину;
- Змішайте картопляну суміш з рештою інгредієнтів начинки та знову наповніть картоплю;
- Посипте сиром і поставте у духовку, розігріту до 200°C, на 20 хвилин;
Запечена картопля з гарбузом — це проста, але вишукана страва, яка обов’язково стане частиною вашого сімейного меню. Вона ідеально підходить для холодної осені, коли так хочеться чогось теплого, смачного та корисного.