НОВИНИ ДНЯ: Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток від 28 жовтня до 3 листопада  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 28 жовтня – 3 листопада 2024 року  Синоптик дала прогноз на 28 жовтня в Україні та назвала дату похолодання  “Окупувати Москву та скинути Путіна”: американський філософ запропонував модель перемоги   В Україні пропонують запровадити обов'язкову накопичувальну пенсію: що це може змінити   Жовтневе тепло мине: в Україні різко зміниться погода, що прогнозують синоптики  В Україні відновили бронювання від мобілізації, але з умовою: що вирішив Кабмінвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.10.2024 164

Жовтневе тепло мине: в Україні різко зміниться погода, що прогнозують синоптики

Українцям радять радіти останнім теплим дням і готуватися до холодів. Погода змінюватиметься протягом тижня, наступними вихідними частину регіонів засипле снігом.

Синоптики радять українцям насолоджуватися останніми теплими днями і готуватися до холодів у перші дні листопада. Погода різко зміниться вже на наступних вихідних, повідомила синоптик Наталка Діденко. Пише Фокус. Про це повідомляють Контракти.UA.

За її прогнозами, 2 і 3 листопада прийде похолодання, вночі можливі невеликі заморозки. У суботу температура повітря буде на рівні +4... +10 градусів, а в неділю — не більше +1... +6 градусів.

"А 4-5 листопада може навіть снігом засипати. Жовтневе тепло, що залишилося, використовуйте повною мірою", — додала вона.

Окрім цього, у понеділок 28 жовтня в Україні очікується +12...+17 градусів упродовж дня в центральній частині країни. Увечері на заході пройдуть невеликі дощі, але загалом в Україні переважатиме погода без істотних опадів.

У Києві понеділок відзначиться прекрасною погодою, до +17 градусів. День може видатися найтеплішим із перспективи аж до квітня.

Завідувачка сектору чисельного моделювання та прогнозування відділу метеорологічних прогнозів "Укргідрометцентру" Анжеліка Ганчук не очікує на тижні істотних опадів.

Різниця температури вдень і вночі, а також імовірність опадів підвищує ймовірність туманів. Уранці на дорогах може значно погіршитися видимість, водіям варто бути уважними, попередила фахівчиня.

Удень, за прогнозами Ганчук, переважатиме доволі погода від +14 до +19 градусів.

Фокус раніше писав, чому сніг скочується в так звані снігові рулони, що нагадують тюки сіна. Щоб зробити такий рулон, треба, щоб температура повітря була трохи вищою за 0 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Жовтневе тепло мине: в Україні різко зміниться погода, що прогнозують синоптики 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.10.2024 164
Еще материалы раздела «Суспільство»