Життя та Стиль
Суспільство
Рецепт капустяних котлет із сиром
Цей рецепт виручить вас завжди, тому що капуста є цілий рік. Подайте капустяні котлети на сніданок або вечерю зі сметаною або будь-яким соусом.
Тісто готується на основі капусти, яєць, сиру твердого, сметани та невеликої кількості борошна, що додасть оладкам соковитості та ніжного смаку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
капуста білокачанна -300 г
сир твердий - 80 г
яйця курячі - 2 шт.
борошно пшеничне - 3 ст. л.
Сметана - 1 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
олія
зелень кропу
- Капусту тонко нашаткуйте і опустіть на три хвилини в киплячу воду, потім відкиньте на друшляк і дайте охолонути.
- Твердий сир натріть на дрібну тертку.
- Кріп промийте під проточною водою і дрібно наріжте.
- Яйця злегка збийте віничком, додайте капусту, сир, сметану, борошно, чорний мелений перець, сіль і кріп. Перемішайте.
- Обсмажте капустяні котлети на сковороді з розігрітою олією, на середньому вогні, з двох боків до золотистого кольору.
Поради:
- Сир використовуйте будь-який.