Життя та Стиль
Суспільство
Бурякові котлети: рецепт корисної страви
Бурякові котлети – це чудова альтернатива м'ясним. Любителям буряків смак таких котлет сподобається.
Страва готується з доступних недорогих та корисних інгредієнтів. Вам знадобляться буряк, манна крупа, яйця та панірувальні сухарі. Такі котлети гарні як у гарячому, так і холодному вигляді. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Буряк - 600 г
яйце куряче - 1 шт.
манна крупа - 100 г
перець чорний мелений
часник сухий - 0,5 ч. л.
сіль
олія
сухарі панірувальні - 70 г
- Буряк відваріть до готовності (близько 40 хвилин). Очистіть та натріть на середню тертку. Додайте манну крупу, яйце, часник, перець чорний мелений та сіль. Перемішайте, сформуйте котлети, запаніруйте в панірувальних сухарях.
- На сковороді нагрійте олію і обсмажте котлети на середньому вогні з двох боків по 2-3 хвилини до рум'яної скоринки.
Поради:
- Подавайте бурякові котлети з будь-яким гарніром або просто зі сметаною.