Життя та Стиль
Суспільство
Смачний і простий гарнір до будь-якої страви: як приготувати квасолю з цибулею
Квасоля містить багато рослинного білка, який дуже добре засвоюється організмом. А тому такий гарнір стане чудовим варіантом для обіду або вечері.
Дуже важливо додати страви з квасолі до свого щоденного раціону, тому що вчені давно вже визначили, що цей продукт дуже ефективно бореться з діабетом і серцево-судинними захворюваннями. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Квасоля - 2/3 склянки
Вода - 2 склянки
Цибуля - 3 шт.
томатна паста - 3 ст. ложки
часник, мелетий чорний перець, сіль - за смаком
олія - за смаком
Процес приготування:
- Квасолю обов'язково замочуєте на ніч. Вранці її потрібно відварити, а рідину, в якій готувалася квасоля, злити окремо.
- Цибуля нарізаєте кільцями, обсмажуєте в олії до золотистого кольору. Додаєте перець і сіль.
- Викладаєте у форму шарами: квасоля, а потім цибуля. Останній шар повинен бути з квасолі.
- Рідину, в якій варилася квасоля, змішуєте з томатною пастою, поливаєте зверху страву.
- Запікаєте в розігрітій до 250 градусів духовці 20 хвилин.
Смачного!
Оценка материала:
Смачний і простий гарнір до будь-якої страви: як приготувати квасолю з цибулею05.11.2024