Життя та Стиль
Суспільство
Яблучні млинці: рецепт смачного сніданку
Особливість приготування млинців у тому, що яблука додаються просто в тісто. Тонкі ароматні млинчики сподобаються як дорослим, так і дітям.
Вам знадобляться борошно, молоко, яйця, цукор, олія і яблука. Подайте млинці з медом, сметаною або варенням. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Молоко - 100 мл
борошно пшеничне - 180 г
яйце куряче - 2 шт.
яблуко - 2 шт.
цукор - 2 ст. л.
Олія - 2 ст. л.
Сіль - щіпка
- Яблука очистьте від шкірки та серцевини. Натріть на великій тертці.
- В мисці з'єднайте яйця, цукор, сіль і збийте віничком. Влийте тепле молоко, олію та всипайте частинами борошно, безперервно перемішуючи тісто. Додайте яблука і за допомогою занурювального блендера збийте тісто до однорідності. Залиште на 10 хвилин.
- Розігрійте сковороду, змастіть олією. Налийте до неї ополоником тісто і розподіліть його по всій поверхні. Випікайте на середньому вогні з двох боків до золотавого кольору.
Поради:
- В тісто можна додати ванільний цукор або корицю.
- Молоко використовуйте будь-якої жирності.