Життя та Стиль
Суспільство
Тушкована капуста по-турецьки: цікавий рецепт звичної страви
Тушкована капуста по-турецьки здивує вас незвичайним смаком та оригінальністю приготування. І найголовніше – все можна приготувати лише на одній пательні.
Цей рецепт від mil_alexx_pp ідеально підходить для тих, хто любить класичні страви, але прагне нових кулінарних відчуттів. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Капуста - 700 г
Фарш - 300 г
Олія - 15 г
паста томатна - 2-3 ст. л.
сіль
перець
паприка
хмелі-сунелі
часник - 2-3 зубки
цибуля - 150 г
помідор - 300 г
Приготування:
- До глибокої пательні налийте олію і додайте фарш. Смажте його та розбивайте грудочки 7 хвилин.
- Наріжте півкільцями цибулю та додайте до фаршу, потім додайте нарізаний помідор, часник і томатну пасту.
- Перемішайте все та тушкуйте 5 хвилин.
- Додайте сіль, паприку, перець, хмелі-сунелі та нашинковану капусту.
- Тушкуйте все на невеликому вогні без додавання води, періодично перемішуючи. Готуйте близько 25 хвилин.
Тушковану капусту по-турецьки можна подавати як самостійну страву або як гарнір до м’яса та риби. Її пікантний смак добре доповнить ідею легкої вечері й обіду.