НОВИНИ ДНЯ: Сало по-гуцульськи: стародавній рецепт ароматної закуски на зиму  Україну замете не на жарт. Які області засипле снігом найближчим часом  РФ за 10 днів втрачає стільки, як СРСР в Афганістані за 10 років – експерт  Україна може програти, якщо США скоротять допомогу, - Зеленський  У Києві прогнозують подальше ускладнення погодних умов  Чи може Путін погодитись на замороження війни: у Кремлі відповіли  США дали "зелене світло" на удари вглиб Росії ракетами Storm Shadow, - The Timesвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.11.2024 211

М’ясні рулети з грибною начинкою: цікавий рецепт фантастично смачної страви

Ніжні м’ясні рулети з грибною начинкою – це чудовий спосіб урізноманітнити повсякденне меню та здивувати гостей оригінальною стравою.

5b1208f3d0ad4a7bfcf68f9ba2a57976_12.11.24_1

На сторінці bude_smachno_razom показали, як приготувати смачні рулетики зі свинини з простою та водночас особливою начинкою – смаженими грибами. Грибна начинка додає страві особливого смаку й аромату. Гриби ідеально поєднуються зі свининою: обсмажені до золотавої скоринки, вони зберігають аромат і додають легкого лісового присмаку, який підсилює соковитість свинини. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

битки свинячі - 8 шматочків

гриби - 6 шт.

цибуля - 1 шт.

сир твердий - 150 г

бульйон курячий - 200 мл

вершки 33% - 50 мл

олія

сіль

спеції

Приготування:

  1. За допомогою молотка відбийте нарізане м'ясо.
  2. Кожен шматочок м'яса посоліть і поперчіть з двох боків.
  3. Наріжте пів цибулини, на тертці натріть печериці та твердий сир.
  4. Обсмажте цибулю з печерицями до золотавого кольору.
  5. З'єднайте сир з обсмаженими грибами. Посоліть до смаку.
  6. На кожен шматочок м'яса викладіть начинку з печериць.
  7. Згорніть рулетом кожен шматочок м'яса та зафіксуйте зубочисткою.
  8. Обсмажте рулетики з усіх боків приблизно 10 хвилин.
  9. На пательні, в якій смажилися рулетики, обсмажте цибулю, печериці та додайте курячий бульйон, вершки, сіль і спеції до смаку та протушкуйте все 3 хвилини.

10. Після обсмаження рулетики з грибами (попередньо знявши зубочистку) треба протушкувати 15 хвилин у бульйоні в духовці за 160°C або на сковороді під кришкою.

11. Посипте зверху натертим сиром.

Поради:

  • Замість курячого бульйону можна використати звичайну воду.

Смачного!

Цей рецепт стане ідеальним вибором для господині, яка хоче додати оригінальності до свого столу, потішити близьких новим смаком і продемонструвати свої кулінарні здібності.

Оценка материала:

5.00 / 2
М’ясні рулети з грибною начинкою: цікавий рецепт фантастично смачної страви 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
12.11.2024 211
Еще материалы раздела «Суспільство»