НОВИНИ ДНЯ: Візит спецпредставника Трампа до України вже готують, дата визначена, - МЗС  Грибна підлива: рецепт смачного додатку до страв  Синоптики розповіли, на яку погоду чекати в Україні 22 грудня  Погода знову вражає: якими будуть вихідні в Україні  Чи потрібні парасольки? Якої погоди чекати українцям на Різдво  На вихідних погода в Україні зіпсується  Вихідні будуть без морозів, але з опадами, вдень до +7°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.11.2024 669

Не манка й не хліб: додайте у фарш цей інгредієнт – котлети будуть соковитими та ніжними

Така страва досить проста й швидка в приготуванні, тому це відмінний варіант для обіду чи вечері.

a982fd0e5f31c3727bd55b30c2d81777_13.11.24_1

Досвідчені господині поділилися своїм секретом приготування соковитих та ароматних котлет. У фарш замість хліба чи манки треба додати бекон. Він перетворить звичайні котлети на вишукану ароматну страву, яка неодмінно сподобається вашій родині. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Як приготувати соковиті й ароматні котлети з беконом

Інгредієнти:

  • 500 грамів курячого фаршу;
  • 200 грамів бекону;
  • 1 цибулина;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 яйце;
  • перець, сіль та спеції за смаком;
  • панірувальні сухарі.

Спосіб приготування. Подрібніть бекон, цибулю та часник, подрібнений бекон треба обсмажити. Це надасть котлетам соковитості й аромату. У глибокій ємності змішайте фарш, бекон, часник, цибулю, яйце та спеції. Наприкінці додайте панірувальні сухарі, вони зроблять котлети пухкими та ніжними. Фарш трохи відбийте, тоді структура котлет буде більш щільною. Змастіть руки олією чи водою та сформуйте котлети. Обсмажуйте котлети на сковорідці по 5 хвилин з обох боків до золотавої скоринки. Опісля складіть їх на пательню, накрийте кришкою та протушкуйте дві хвилини, щоб вони стали більш соковитими та ніжними.

Оценка материала:

5.00 / 2
Не манка й не хліб: додайте у фарш цей інгредієнт – котлети будуть соковитими та ніжними 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.11.2024 669
Еще материалы раздела «Суспільство»