Життя та Стиль
Суспільство
Куряча печінка з грибами: простий та швидкий рецепт
Щоб швидко нагодувати сім'ю смачним обідом чи вечерею, приготуйте курячу печінку з грибами у сметані.
Страва потішить вас ароматом та насиченим смаком. Подайте до картопляного пюре, відвареного рису або макаронів, чи як закуску в охолодженому вигляді. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
печінка куряча - 500 г
печериці - 350 г
цибуля ріпчаста - 2 шт.
сметана - 1 ст.
перець чорний мелений
сіль
олія
- Курячу печінку промийте, обсушіть, очистіть від плівок та наріжте на середні шматочки.
- Гриби промийте та наріжте пластинами.
- Цибулю очистіть, помийте і наріжте півкільцями.
- На розігріту сковороду з олією викладіть цибулю і обсмажте дві хвилини. Додайте гриби до цибулі і готуйте на середньому вогні 15-20 хвилин до випаровування рідини, потім викладіть курячу печінку і тушкуйте під закритою кришкою 10 хвилин, далі додайте сметану, посоліть, поперчіть, перемішайте і протушкуйте ще п'ять хвилин.
Поради:
- Сметану використовуйте будь-якої жирності.