НОВИНИ ДНЯ: США знімають санкції з білоруського калію  Spotify і Apple Music будуть блокувати російських артистів: процес уже стартував  "Троянський кінь Трампа": що Європу лякає в мирному плані США для України  Не стало легенди: Степан Гіга помер у Львові  Зеленський розкрив деталі переговорів про мир в Україні: що відбувається за лаштунками  У Путіна цинічно заявили, що "весь Донбас російський": деталі  Україна отримала від США проєкт щодо гарантій безпеки, - Зеленськийвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.11.2024 425

Як приготувати вершкове пюре з ідеальною текстурою: секрети французьких кухарів

Страва вийде ніжною, ароматною, не водянистою та без грудочок, якщо дотримуватися цих простих порад.

fde0f6469b7db80d089238b02c30883d_14.11.24

Щоб приготувати ідеальне картопляне пюре, яке сподобається усім членам вашої родини, дотримуйтеся цих секретів французьких кухарів. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

  • Секрет №1. Для пюре краще вибирати крохмалисту картоплю з жовтою м'якоттю. Біла картопля більше підходить для супів і салатів.
  • Секрет №2. Картоплю  необхідно варити в невеликій кількості води і краще цілою. Що дрібніше її нарізати, то більш несмачним вийде пюре, бо під час варіння вона втратить значну частку крохмалю, тому буде водянистою.
  • Секрет №3. Картоплю краще перетирати через сито, а не перебивати блендером. Надмірне подрібнення призведе до того, що страва буде клейкою та несмачною.
  • Секрет №4. До пюре спочатку треба додавати вершкове масло, а потім молоко. Масло має бути твердим, а молоко – гарячим або дуже теплим. Також пюре вийде смачнішим, якщо його збити з маслом, а не просто змішати.
  • Секрет №5. Жирні вершки краще замінити на сметану. Вважається, що вони порушують консистенцію і легкість пюре. В ідеалі сметану потрібно додати після масла, можна разом із молоком.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як приготувати вершкове пюре з ідеальною текстурою: секрети французьких кухарів 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.11.2024 425
Еще материалы раздела «Суспільство»