НОВИНИ ДНЯ: Страхування авто суттєво здорожчає від 1 січня  Атака балістикою по Києву: експерти назвали ймовірні цілі та можливості Путіна до Нового року  Навіть не потрібно розігрівати духовку: смачний чизкейк без випікання, який здивує гостей  Ціни на житло у 2024: які міста дорожчають, а які – втрачають вартість  Погода в Україні на Новий рік - чого очікувати 31 грудня та 1 січня  Трамп планує продовжувати постачання зброї Україні, - FT  Три лайфгаки, які в рази прискорять процес приготування голубціввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.11.2024 467

П’яна вишня: рецепт надзвичайно смачного торта

Поєднання соковитих вишень, насиченого шоколадного бісквіта та крему на основі згущеного молока робить цей торт незабутньою смакотою, яку обов’язково варто спробувати приготувати.

8481929c13e2d4ba92619abcd19eee68_15.11.24

На сторінці angelinazinkovaaa показали, як приготувати неймовірно смачний шоколадно-вишневий торт "П’яна вишня".  Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Яйця - 6 шт.

Цукор - 1 склянка

Сіль

Розпушувач - 1 ч. л

Какао - 2 ст.л

Борошно - 1 склянка

Згущене молоко - 1 банка

Вершкове масло - 250 г

Вишні - 400-500 г

Приготування:

  1. Збивайте яйця з цукром протягом 10 хвилин, поки суміш не стане пишною та світлою. Додайте дрібку солі та соду, погашену оцтом (або розпушувач).
  2. Далі поетапно, у 2-3 заходи, додайте какао та борошно.
  3. Для випікання використайте форму діаметром 23 см.
  4. Розігрійте духовку до 170°C і випікайте бісквіт протягом 40-45 хвилин. Готовий бісквіт при натисканні має швидко повертати свою форму. Під час випікання він набуває округлої форми, але після охолодження верх трохи осяде.
  5. Коли бісквіт повністю охолоне, зріжте верхній шар і видаліть частину м’якоті, щоб залишився каркас для начинки.
  6. Розм’якшене вершкове масло змішайте зі згущеним молоком до однорідності. Додайте подрібнений м'якуш бісквіта, вишні та за бажанням трохи соку з вишень. Усе ретельно перемішайте.
  7. Викладіть начинку всередину підготовленого каркаса, а зверху полийте глазур’ю. Торт можна залишити в холодильнику на кілька годин або на ніч для насичення.

Поради:

  • Якщо хочете, вишні можна попередньо замочити в улюбленому алкоголі.

Торт "П’яна вишня" стане справжньою окрасою будь-якого святкового столу, адже кожен шматочок наповнений яскравим смаком шоколаду та соковитих вишень.

Оценка материала:

5.00 / 2
П’яна вишня: рецепт надзвичайно смачного торта 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.11.2024 467
Еще материалы раздела «Суспільство»