Життя та Стиль
Суспільство
Курка з рисом у рукаві для запікання: швидкий рецепт ароматної страви
Ідеальне поєднання курячих ніжок, ніжного рису та запашних спецій створює гармонію, яка сподобається кожному членові вашої родини.
На сторінці olga.riabenko поділилися чудовим рецептом для всіх, хто любить ситні, але легкі в приготуванні страви. Коли ви готуєте курку з рисом у рукаві, то отримаєте соковите м’ясо й розсипчастий рис, просочений ароматами прянощів і соку курки. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
ніжки курячі - 6-8 шт.
сіль - 2 ч. л.
паприка копчена - 1 ч. л.
приправа для курки - 1 ч. л.
часник сушений - 1 ч. л.
олія - 60 мл
рис - 300 г
цибуля - 1 шт.
морква - 1 шт.
помідор - 1 шт.
часник - 1 шт.
куркума - 1 ч. л.
вода - 600 мл
Приготування:
- До курячих ніжок додайте сіль, перець, копчену паприку, сушений часник та олію.
- Змішайте і залиште маринуватися на 30 хвилин.
- До рукава для запікання всипте рис, нарізану цибулю, помідор і натерту моркву.
- Додайте куркуму, сіль, спеції для курки.
- Влийте воду та ретельно перемішайте.
- Викладіть ніжки в рукав до рису та покладіть часник.
- Зв'яжіть, зробіть надрізи або проколіть рукав та покладіть у форму.
- Запікайте за 180°C протягом 60 хвилин.
Готову страву обережно дістаньте з рукава для запікання, викладіть на велику тарілку і подавайте гарячою. Прикрасьте свіжою зеленню, наприклад, петрушкою чи кропом, для яскравого смаку та свіжості.
Цей рецепт курки з рисом у рукаві – ідеальне рішення для зайнятих господинь, які хочуть потішити рідних чимось смачним і корисним.