НОВИНИ ДНЯ: Лубінець розкрив деталі перевірок в ТЦК  "Критичний момент для України": європейські лідери провели розмову з Трампом  "Віткофф і Кушнер, здається, на боці РФ": сенатор США закликав Трампа змінити посланців  Які електромобілі найменш надійні: експерти назвали 4 моделі, які варто уникати  У НАТО немає плану на випадок виходу США, - Politico  У 2026 році легальний гральний ринок впаде на третину, а бюджет недоотримає 5,6 млрд гривень, - експерти  Гороскоп на 11 грудня за картами Таро: Скорпіонам - помилки, Ракам - натхненнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.11.2024 728

Ваш салат "Оселедець під шубою" завжди буде соковитим і ніжним: запам'ятайте лише одну хитрість

Салат "Оселедець під шубою" можна назвати одним з найпопулярніших серед українців. Однак ви можете зробити його ще соковитішим, якщо використовуватимете одну кулінарну хитрість.

319375f69530381b3715c565510e67f2_18.11.24_1

Вже поступово починається новорічна пора і багато українців замислюються про те, що вони готуватимуть до святкового столу. Одним з найпопулярніших салатів на свято є "Оселедець під шубою". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Хоча його люблять готувати не лише на Новий рік, проте мало хто вміє зробити цей салат настільки соковитим, щоб він наче танув у роті. Експерти впевнені, що для цього багато не потрібно – потрібно знати лише одну важливу хитрість. Наприклад, правильно підготувати продукти, які входять до салату.

Головним секретом соковитого "Оселедця під шубою" є дрібно нарізана цибуля. Може здатися, що це не така вже й важлива деталь, але саме завдяки їй салат вийде надзвичайно ніжним. Дрібно нарізана цибуля ідеально розподілиться між шарами, додасть пікантності, але не перебиватиме смак основних інгредієнтів – того ж оселедця.

А ось якщо шматочки цибулі надто великі, вони можуть стати домінантними і салат буде не таким смачним.

Крім того, дрібно нарізана цибуля краще вбирає в себе заправлення. Кулінари також рекомендують прибрати гіркоту цибулі. Для цього перед нарізанням її потрібно занурити в окріп або замаринувати у слабкому розчині оцту з цукром.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ваш салат "Оселедець під шубою" завжди буде соковитим і ніжним: запам'ятайте лише одну хитрість 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.11.2024 728
Еще материалы раздела «Суспільство»