Життя та Стиль
Суспільство
Запечене куряче філе під сиром: рецепт смачного гарячого
Щоб швидко нагодувати рідних чи гостей смачною стравою, приготуйте соковите куряче філе під сиром.
Проста ситна страва, яку ви приготуєте за кілька хвилин. Подайте з картоплею, рисом та овочами. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
куряче філе - 800 г
сир моцарела - 250 г
яйце куряче - 1 шт.
сметана - 2 скл.
Часник - 2 зубчики
паприка мелена солодка
перець чорний мелений
сіль
борошно
- Куряче філе промийте, видаліть жир і наріжте на пласти. Посоліть, поперчіть, посипте паприкою та залиште маринуватися.
- Сир натріть на велику тертку. Додати яйце, сметану, часник, видавлений через прес. Перемішайте.
- Куряче філе обваляйте в борошні з двох боків, викладіть на деко, застелене пергаментним папером. На кожен шматочок філе викладіть сирну масу та розрівняйте по поверхні м'яса.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 200 градусів 20-25 хвилин до золотистої скоринки.
Поради:
- Якщо куряче філе невелике, розріжте його на два пласти, а якщо велике, то на три.