НОВИНИ ДНЯ: Тільки ці п'ять знаків Зодіаку гребтимуть гроші лопатою у 2026 році  Рютте: щоб зберегти мир у Європі, НАТО має більше витрачати на оборону та підтримку України  У Путіна назвали несерйозною ідею тристоронньої зустрічі США, України та РФ  Різдвяний дідух: що він символізує та чому його треба ставити у Святвечір  США пропонують нову тристоронню зустріч з Україною та Росією — Зеленський  Синоптик попередив про сніг та морози: коли в Україні значно похолодає  У Волгоградській області РФ вийшов з ладу магістральний газопровідвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.11.2024 2541

Як посмажити рибу, щоб не підгорало борошно: про це майже ніхто не знає

Шматочки риби будуть соковитими та ніжними і матимуть золотавий колір, лише зробіть ось це.

Смажена риба – це одна з найулюбленіших страв напевно кожного українця. Однак досить часто вона підгорає саме через борошно, що робить її не дуже смачною. Втім, є секрет, як приготувати золотаву рибку з ідеальним просмаженням. Розповідаємо, посилаючись на матеріал ресурсу "Патріоти України",  як приготувати смажену рибу, щоб вона не підгорала й мала ідеальний колір та смак. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Як правильно смажити рибу, щоб вона була ніжною й соковитою і мала золотавий колір

Через те, що панірувальне борошно досить нерівномірно розподіляється на поверхні риби, страва під час смаження може підгорати в тих місцях, де його шар досить щільний.

Однак є маленька хитрість, яка на відмінно впорається із проблемою. Виправити недолік допоможе техніка панірування. Для цього треба взяти пакет, насипати туди борошна, спецій та солі, добре перемішати, потім покласти порізану рибу. Далі закрийте пакет і потрусіть, щоб панірувальна суміш добре розподілилася на поверхні шматочків риби.

Таким способом борошно рівномірним шаром укриє рибу, а вам залишиться просто дістати шматочки з пакета і посмажити їх як зазвичай. Страва вийде соковитою й ніжною з характерним золотавим кольором.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як посмажити рибу, щоб не підгорало борошно: про це майже ніхто не знає 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.11.2024 2541
Еще материалы раздела «Суспільство»