Життя та Стиль
Суспільство
Рецепт сирної запіканки з манкою
Для ніжної сирної запіканки, яка тане в роті, обов'язково використовуйте сир щонайменше 9% жирності.
До сирної маси замість борошна додайте манну крупу. Завдяки їй запіканка виходить ніжною і чудово тримає форму. Десерт готується дуже легко: просто змішайте всі інгредієнти та запікайте в духовці. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
сир 9% - 500 г
яйце куряче - 3 шт.
сметана 20% - 2 ст. л.
Цукор - 4 ст. л.
крупа манна - 4 ст. л.
Сіль - щіпка
цукор ванільний
масло вершкове
- До чаші блендера викладіть сир, яйця, сметану, цукор, сіль, ванільний цукор, манну крупу та збийте все до однорідної консистенції. Залиште на 20 хвилин.
- Деко змастіть вершковим маслом, викладіть у нього сирну масу та розрівняйте. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.
Поради:
- Після випікання дайте запіканці трохи охолонути, не виймаючи її з дека, щоб вона краще тримала форму.