НОВИНИ ДНЯ: Яблучний тарт татен: рецепт ароматної французької випічки  На Марсі знайшли ознаки життя: що кажуть вчені  Майже 90% компаній планують підвищити зарплати: на скільки вони зростуть у 2025 році  "Загарбати цілком й остаточно": політичний експерт назвав сценарій, який Путін підготував для України  Що робити, щоб буряк швидше зварився: 25 хвилин на будь-який розмір плоду — і каструля буде чистою  Церковний календар на грудень 2024 року: коли до дітлахів прийде святий Миколай і дата Різдва  На вихідних погода в Україні зміниться, - прогнозвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.11.2024 194

Що робити, щоб буряк швидше зварився: 25 хвилин на будь-який розмір плоду — і каструля буде чистою

Головна перевага цього методу варіння буряка полягає в тому, що каструля залишається чистою. А ще будь-який за розміром плід звариться за 25 хвилин. Це дуже зручно.

Водночас буряк вийде соковитим і дуже смачним. Під час варіння по оселі не будуть поширюватися запахи, що теж дуже важливо. А після цього процесу буряк можна швидко остудити, не забруднюючи жодного посуду. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Щоб зварити будь-який буряк (великий чи маленький) за 25 хвилин, вам потрібно взяти трішки цукру. Загалом, на 500 г буряків знадобиться 2 ч. ложки без гірки.

Спочатку буряки потрібно очистити від шкірки, розрізати на шість рівних частин (якщо це великі коренеплоди), на чотири (якщо середні) або на 2 (маленькі). По чотири частини викладаєте у рукав для запікання, зверху посипаєте цукром. Завдяки цьому останньому інгредієнту процес варіння значно пришвидшиться, а смак готового буряка покращиться.

Використовувати краще саме рукава для запікання, тому що вони можуть витримати високу температуру (до 200 градусів) і не виділяють шкідливих речовин.

Візьміть каструлю на три літри, залийте водою і закип'ятіть рідину. Рукави потрібно зав'язати і відправити до каструлі. Не забудьте прикрити посуд кришкою, але так, щоб кінці рукава були ззовні. Вогонь ставте сильний і варіть рівно 25 хвилин. Якщо вам потрібно зварити буряк за 15 хвилин чи швидше, тоді нарізайте на менші шматочки.

Коли буряк вже готовий, відкрийте рукав і, щоб швидко остудити овоч, перекладіть просто в рукаві у миску з холодною водою. Залишіть на 10 хвилин.

Оценка материала:

5.00 / 2
Що робити, щоб буряк швидше зварився: 25 хвилин на будь-який розмір плоду — і каструля буде чистою 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.11.2024 194
Еще материалы раздела «Суспільство»