Життя та Стиль
Суспільство
Рецепт запіканки з курячої печінки
Запіканка з курячої печінки – це бюджетна, корисна і проста страва. Подайте з будь-яким гарніром чи овочами.
Вам знадобляться куряча печінка, яйця, цибуля ріпчаста, морква та манна крупа. Такою запіканкою ви зможете здивувати своїх гостей. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
куряча печінка - 1 кг
яйця курячі - 3 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
морква - 1 шт.
манна крупа - 5 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
олія
- Курячу печінку промийте, видаліть плівку і наріжте на шматочки. Викладіть у блендер і збийте до однорідної маси. Посоліть, поперчіть, додайте яйця, манну крупу, перемішайте і залиште на 15-20 хвилин.
- Цибулю та моркву очистіть. Цибулю наріжте кубиками, а моркву натріть на велику тертку.
- У сковороді розігрійте олію та обсмажте овочі на середньому вогні до золотистого кольору.
- Форму для запікання змастіть олією і викладіть половину печінкової маси, розрівняйте лопаткою, потім обсмажені овочі та нагору решту печінкової маси.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 40 хвилин.
Поради:
Курячу печінку можна перекрутити на м'ясорубці.