Життя та Стиль
Суспільство
Рецепт капустяних млинців
Якщо у вас у холодильнику завалявся шматок капусти, приготуйте з неї млинці, які чимось нагадують пиріжки з капустою.
Ситні, соковиті, з яскравим смаком та ароматом, такі млинці цілком можуть замінити обід чи вечерю. Подайте зі сметаною або вашим улюбленим соусом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
капуста білокачанна - 500 г
борошно пшеничне - 200 г
яйця курячі - 2 шт.
молоко - 500 мл
дріжджі сухі - 1 ч. л.
часник сухий - 0,5 ч. л.
Цукор - 1 ст. л.
Сіль - 1 ч. л.
олія
Приготування:
- Капусту наріжте на невеликі кубики, додайте молоко, яйця, часник, цукор, сіль, все добре подрібніть блендером. Потім всипте борошно і ще раз пробийте блендером. Додайте дріжджі та перемішайте віничком. Накрийте харчовою плівкою та поставте в тепле місце на 30-40 хвилин.
- Сковороду добре розігрійте, змастіть олією. Ополоником у сковороду налийте капустяне тісто і розподіліть його по дну сковороди. Смажте з двох боків до золотистого кольору. Таким чином посмажте всі інші млинці, щоразу змащуючи сковороду олією.
Поради:
- Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
- Молоко використовуйте будь-якої жирності.