Життя та Стиль
Суспільство
Сирні рогалики: рецепт смачної випічки
Сирні рогалики стануть чудовим доповненням до чашки чаю або кави і сподобаються як дітям, так і дорослим.
Сирне тісто виходить дуже ніжним, а вершкове масло надасть рогаликам м'якого вершкового смаку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Сир - 150 г
борошно пшеничне - 180 г
яйце куряче - 1 шт. +1 (для змащування)
масло вершкове (охолоджене) - 150 г
сіль - щіпка
цукор - 2 ст. л.
пудра цукрова
- В миску з просіяним борошном натріть на великій тертці заморожене вершкове масло. Швидко перемішайте руками на крихту. Додайте сир, яйце, сіль і перемішайте до однорідної маси. Зробіть з тіста кулю, покладіть її до целофанового пакета і потім – на годину до холодильника.
- Розділіть кулю на дві рівні частини. Робочу поверхню злегка присипте борошном і розкачайте кожну частину тіста на круг, присипте цукром, наріжте на трикутники і закрутіть рогаликом. Викладіть на деко, застелене пергаментом, і змастіть збитим яйцем.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин до золотавого кольору. Готові рогалики присипте цукровою пудрою.
Поради:
- Кожен круг з тіста посипте цукром і розкачайте качалкою.