НОВИНИ ДНЯ: В Україні різко здорожчали яйця: яка причина і чого очікувати  Синоптики сказали, коли чекати справжньої зими  Сирський озвучив результати змін у підготовці військових  Зеленський пояснив, чому телефонні дзвінки Путіну не зміцнюють Україну  Шольц про ракети Taurus: ми дискутуємо, чи надавати Україні окремі системи  Синоптикиня розповіла, якою буде погода в Україні 4 грудня  Бербок попередила Китай про наслідки у разі поставок Росії дроніввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.12.2024 284

Песто-вінок із тіста філо: рецепт смачної випічки

Якщо ви шукаєте рецепт, який поєднує у собі простоту приготування та неймовірний смак, зверніть увагу на песто-вінок із тіста філо. Ця смачна випічка з ароматним песто, соковитими помідорами та ніжною фетою стане ідеальним доповненням до вашого столу.

cfbea55bd0f7a30f19b6bacd88d2e4ad_02.12.24

На сторінці bluezone.recipes поділилися рецептом, який легко повторити вдома, а результат неодмінно здивує ваших гостей. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Листкове тісто - 1 лист

Песто - 1/4 склянки

Фета - 200 г

Помідор - 2 шт.

Часник - 1 зубчик

Яйце - 1 шт.

Насіння кунжуту

Мед

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 190°C.
  2. Наріжте помідори разом із часником, приправте сіллю та перцем. Залиште на 5 хвилин, щоб овочі пустили сік, а потім злийте його.
  3. Розкачайте листкове тісто. Рівномірно розподіліть песто по поверхні, а зверху розсипте фету та підготовлені помідори.
  4. Згорніть тісто у рулет. Потім зробіть діагональні надрізи на рулеті, прорізаючи лише дві третини товщини тіста.
  5. Сформуйте рулет у форму кола, акуратно з'єднуючи кінці, надавши рулету вигляд віночка.
  6. Змастіть вінок яєчним розчином, щедро посипте кунжутом. Перенесіть вінок на форму для випікання.
  7. Випікайте песто-вінок у духовці протягом 45-50 хвилин, поки він не набуде золотистого кольору.
  8. Щойно дістанете випічку з духовки, збризніть її крапелькою меду для ніжної солодкуватої нотки, яка ідеально доповнить смак.

Песто-вінок із тіста філо — це смачна страва та справжня окраса столу. Його зручно готувати для вечірок, сімейних обідів чи просто для затишного вечора вдома. Ніжна текстура тіста, насичений смак песто та фети у поєднанні зі свіжими помідорами створюють гармонію смаків, від якої неможливо відмовитися.

Смачного!

Нещодавно ми писали про те, як приготувати запечені роли з лаваша та шинки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Песто-вінок із тіста філо: рецепт смачної випічки 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
03.12.2024 284
Еще материалы раздела «Суспільство»