НОВИНИ ДНЯ: Візит спецпредставника Трампа до України вже готують, дата визначена, - МЗС  Грибна підлива: рецепт смачного додатку до страв  Синоптики розповіли, на яку погоду чекати в Україні 22 грудня  Погода знову вражає: якими будуть вихідні в Україні  Чи потрібні парасольки? Якої погоди чекати українцям на Різдво  На вихідних погода в Україні зіпсується  Вихідні будуть без морозів, але з опадами, вдень до +7°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.12.2024 329

Куряче філе з карі: рецепт смачної гарячої страви

Щоб швидко нагодувати сім'ю смачним обідом, приготуйте куряче філе з карі.

19cb170b9bd0410e6dc6fe5e9523ef0b_06.12.24

М'ясо з додаванням карі, овочів набуває гарного кольору, пряного аромату і вершкового смаку, оскільки тушкується у вершках. На гарнір подайте відварений рис. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

куряче філе - 500 г

вершки 15-20% - 250 мл

болгарський перець - 1 шт.

цибуля ріпчаста - 1 шт.

часник - 3 зубчики

карі - 1 ч. л.

Коріандр - 1 год. л.

перець чорний мелений

сіль

олія

зелень

  1. Куряче філе вимийте та наріжте на середні смужки. Додайте карі, коріандр, перець чорний мелений, перемішайте.
  2. Цибулю та часник очистіть, наріжте на маленькі кубики.
  3. Болгарський перець очистіть від насіння та наріжте на середні смужки.
  4. На розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії обсмажте цибулю та часник до м'якості. Додайте куряче філе, болгарський перець, посоліть і обсмажте п'ять хвилин. Потім залийте вершками, накрийте кришкою та тушкуйте ще 15 хвилин. Викладіть на блюдо та посипте зеленню.

Поради:

  • Замість курячого філе можна використовувати м'ясо індички.

Оценка материала:

5.00 / 2
Куряче філе з карі: рецепт смачної гарячої страви 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
06.12.2024 329
Еще материалы раздела «Суспільство»