НОВИНИ ДНЯ: Кандидат у канцлери Німеччини Мерц назвав умову, за якої надав би Україні ракети Taurus  Від 50 тисяч гривень на місяць: банки домовилися про обмеження карткових переказів  Наприкінці тижня похмуру дощову погоду може змінити сонечко з морозом: дані від синоптика  В Україні 10 грудня дощ і мокрий сніг, на півдні вдень до 11° тепла  Яких "сюрпризів" очікувати від погоди 10 грудня: прогноз синоптикині  Мокрий сніг з дощем. Синоптик розповіла, яку погоду чекати 10 грудня  Мокрий сніг, дощ чи взагалі без опадів: якою буде погода в Україні 9 груднявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.12.2024 203

Ідеальний маринад для всіх частин курочки: м’ясо буде ніжним, соковитим і з хрусткою скоринкою

Цей маринад підходить для філе, стегенець та крилець — його можна назвати універсальним.

44328d275703fb7aca15b403f225c08f_11.12.24_1

Розповідаємо, як приготувати маринад для всіх частин курки, що підходить як для смаження, так і для запікання — ідеальний варіант для ароматного соковитого м’яса з хрусткою скоринкою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Як приготувати універсальний маринад для всіх частин курочки

Інгредієнти:

  • 2-3 зубчики часнику;
  • 2 столові ложки оливкової або звичайної олії;
  • 3 столові ложки соєвого соусу;
  • 1 столова ложка гірчиці в зернах;
  • 1 столова ложка меду;
  • сіль та суміш перців за смаком.

Спосіб приготування. Змішайте соєвий соус, гірчицю, оливкову олію та мед до однорідної консистенції. Вичавіть туди часник, додайте сіль та мелену суміш перців за смаком, все ретельно перемішайте. Цього маринаду вистачить на пів кілограма курячих стегон, крилець або філе. У глибоку миску складіть м’ясо та залийте маринадом, добре перемішайте і залиште на 10 хвилин, щоб замаринувалося. Потім можна смажити або запікати, як зазвичай.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ідеальний маринад для всіх частин курочки: м’ясо буде ніжним, соковитим і з хрусткою скоринкою 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.12.2024 203
Еще материалы раздела «Суспільство»