НОВИНИ ДНЯ: Сенаторка США вимагає роз'яснень від Трампа щодо впливу Ілона Маска на політику  Синоптикиня розказала, якою буде погода на Різдво  Зеленський сказав, чи готовий поступитися українськими територіями, щоб завершити війну  Як приготувати курячі котлети з болгарським перцем і сиром  Погода в Україні на Різдво та Новий рік 2025: чого чекати до кінця грудня  В Україну повертаються опади: синоптик розказав, де та коли будуть дощі та мокрий сніг  В Україні у четвер майже без опадів, подекуди туман і ожеледицявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.12.2024 341

Як незвичайно засолити сало: секрет для приготування ароматного і ніжного продукту

Сало — улюблений продукт багатьох українців, але існує чимало рецептів його засолювання.

18cfac22a49b717521af77fe58745d56_10.12.24_1

Додайте один секретний інгредієнт, який зробить з сала справжній кулінарний шедевр. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

сало з прошарками м'яса - 1 кг

світле пиво - 0,75 л

цибулеве лушпиння - 5 шт.

часник - 1 шт.

сіль - 3-4 ст. ложки

перець - 1 ч. ложка

Процес приготування:

  1. Нарізати сало невеликими шматками, викласти в ємність, залити пивом і по бокам викласти лушпиння цибулі.
  2. В каструлі довести сало до кипіння, проварити 25-30 хвилин на середньому вогні, відключити вогонь і остудити.
  3. Почистити головку часнику, натерти на дрібній терці, змішати з сіллю і перцем.
  4. Сало натерти з усіх боків часниковою сумішшю, відправити в пакет і покласти в холодильник на добу. Зберігати в морозильній камері. Перед вживанням сало краще дістати з морозильної камери.

Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 2
Як незвичайно засолити сало: секрет для приготування ароматного і ніжного продукту 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
10.12.2024 341
Еще материалы раздела «Суспільство»