НОВИНИ ДНЯ: Режим Путіна може бути ближчим до колапсу, як з СРСР, ніж здається – The Telegraph  Як зварити ідеальне яйце пашот, щоб воно тримало форму: поради для простого приготування  Астрономи відкрили рідкісну планету класу "гарячий Нептун": що про неї відомо  Орбан після дзвінка Путіну заявив про "найнебезпечніші тижні" війни  Скільки систем Patriot потрібно Україні, щоб зробити війну для Путіна беззмістовною: Зеленський назвав цифру  Котлети будуть соковитими та ніжними: що додають у фарш німецькі господині  Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 2025 рік всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.12.2024 228

Котлети будуть соковитими та ніжними: що додають у фарш німецькі господині

Кожна господиня має свої секрети приготування найсмачніших котлет.

a7db8dd301c15637e9cc48336825dc4b_12.12.24

Розповідаємо, що додають німецькі господині до фаршу, щоб котлети були соковитими, ароматними та неймовірно смачними. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Як приготувати ніжні й соковиті котлети: секрети німецьких господинь

Німкені мають свій секрет приготування найсмачніших і соковитих котлет. Вони просто додають до фаршу смажений бекон і сухарі, замочені в молоці, це робить котлети справжнім витвором кулінарного мистецтва.

Інгредієнти:

  • 1 кг фаршу зі свинини та яловичини;
  • 150 грамів бекону;
  • 1 цибулина;
  • 80 грамів панірувальних сухарів;
  • 150 мл молока;
  • 1 зубчик часнику;
  • 1 пучок петрушки;
  • сіль, перець і кмин - за смаком;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування. Панірувальні сухарі залийте молоком і дайте настоятися. Дрібно нарізаний бекон обсмажте на пательні, додайте до нього нашатковану цибулю і тримайте на вогні кілька хвилин. Посипте заготовку кмином і зніміть із плити. Змішайте фарш із сухарями, пресованим часником, сіллю і беконом з цибулею. Туди ж відправляємо подрібнену зелень і ретельно перемішуємо. М'ясо потрібно трохи відбити, накрити плівкою і прибрати в холодильник на 15 хвилин. Потім сформуйте котлети й обсмажте на розігрітій сковорідці до рум’яної скоринки, близько чотирьох хвилин з кожного боку. Потім вимкніть вогонь, накрийте кришкою і дайте настоятися ще 10 хвилин.

Оценка материала:

5.00 / 1
Котлети будуть соковитими та ніжними: що додають у фарш німецькі господині 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
12.12.2024 228
Еще материалы раздела «Суспільство»