НОВИНИ ДНЯ: Як варити смачну гречку, щоб вона була розсипчастою: корисні поради господиням  Трамп заявив, що проти ударів углиб РФ: у Путіна відреагували  Швидкий смачний салат із кальмарами "На морському дні" - гідна заміна "Оселедця під шубою"  Космічний апарат NASA отримав унікальні знімки вулканічного супутника Іо  Парламент Південної Кореї проголосував за імпічмент президента Юн Сок Йоля  У Росії великі проблеми з евакуацією солдатів з Сирії. В ГУР розповіли деталі  Фісташковий чизкейк: рецепт улюбленого десертувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.12.2024 127

Фісташковий чизкейк: рецепт улюбленого десерту

Цей фісташковий чизкейк вражає своєю простотою приготування та вишуканим смаком. Поєднання кремового сиру, хрусткої скоринки та ніжної горіхової нотки створює ідеальну гармонію.

3277bfca62b193e5d2eda5a971b39d40_15.12.24_1

Фісташковий чизкейк поєднує кремову ніжність з легкими горіховими нотками. На сторінці on_est_gourmands поділилися рецептом цього дивовижного десерту, який варто спробувати приготувати. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Печиво   - 180 г

Фісташки   - 40 г

Розтоплене вершкове масло - 90 г

Вершковий сир - 350 г

Жирні вершки - 250 г

Яйця - 2 шт.

Стручок ванілі - 1 шт.

Цукор - 60 г

Приготування:

  1. Подрібніть печиво у крихту за допомогою блендера або качалки.
  2. Додайте подрібнені фісташки та перемішайте з розтопленим вершковим маслом до однорідної консистенції.
  3. Отриману масу викладіть у форму для випікання, рівномірно розподіліть її дном та добре утрамбуйте.
  4. Вершковий сир і жирні вершки обов’язково мають бути кімнатної температури – це допоможе отримати ніжну консистенцію крему. У великій мисці змішайте вершковий сир, вершки, яйця, насіння зі стручка ванілі та цукор. Збивайте масу до утворення крему.
  5. Вилийте сирний крем на підготовлену основу з печива. Рівномірно розподіліть масу, щоб поверхня була рівною.
  6. Розігрійте духовку до 150°C. Помістіть форму з чизкейком у духовку та випікайте 40-50 хвилин.
  7. Чизкейк повинен стати щільним, але серединка може залишатися трохи мʼякою.
  8. Після випікання залиште чизкейк охолонути до кімнатної температури, а потім перемістіть його у холодильник щонайменше на 4 години, щоб десерт набув потрібної текстури.
  9. Перед подаванням змастіть верхівку чизкейка фісташковим намащенням. Це додасть десерту яскравого горіхового смаку та зробить його ще апетитнішим.

Поради:

  • Фісташковий чизкейк можна прикрасити подрібненими фісташками або свіжими ягодами для контрасту смаків.

Подавайте з чашкою ароматної кави або чаю та насолоджуйтеся чудовим десертом. Він стане справжньою прикрасою будь-якого столу та подарує незабутні емоції вашим рідним і гостям.

Оценка материала:

5.00 / 1
Фісташковий чизкейк: рецепт улюбленого десерту 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
15.12.2024 127
Еще материалы раздела «Суспільство»