<
НОВИНИ ДНЯ: Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитуваннявсі новини дня
Політика
Росія
03.10.2007 23501

Россия отрежет газ

Газпром заявил о намерении значительно снизить поставки газа в  Украину, если Киев не выплатит долги. По данным газпромовских аналитиков, спорный долг составляет более $1,3 млрд.

Представитель концерна Сергей Куприянов заявил: Газпром уведомил европейских партнеров о том, что существую "определенные проблемы" при поставках газа через Украину. Дело в том, что Украина задолжала свыше $1,3 млрд за поставленное топливо.

Напомним, в 2006 году подобные расхождения привели к ограничению снабжения топливом  украинских потребителей в зимний период и к ограничению транспортировки газа к европейским газораспределительным компаниям.

Оценка материала:

4.67 / 6
Россия отрежет газ 4.67 5 6
Політика / Росія
03.10.2007 23501
Еще материалы раздела «Росія»