Життя та Стиль
Суспільство
Найкращий салат на зимові свята: "Різдво" — гості "зметуть" його зі столу першим
Якщо ви любите курячу печінку, тоді цей салат стане одним з ваший найулюбленіших.
Цей салат складається з шарів, а тому має дуже гарний вигляд на святковому столі. Інгредієнтів небагато, але вони чудово поєднуються між собою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Цибулина - 1 шт.
Морква - 1 шт.
яйце відварене - 5 шт.
печінка куряча відварена - 300 г
огірок маринований - 3 шт.
майонез, перець, сіль - за смаком
олія - для обсмажування
Процес приготування:
- На сковороді розігріти олію, обсмажити в ній дрібно порізану цибулю. Додати натерту на тертці моркву. Смажити 4-5 хвилин. Охолодити.
- До форми (діаметр 16 см) викласти шарами салат: 2 відварені натерті яйця, посолити й поперчити, полити сіточкою з майонезу, порізана куряча печінка, знову сіточка з майонезу, смажені цибуля з морквою, сіточка з майонезу, нарізані кубиками мариновані огірки, сіточка з майонезу.
- Три відварені яйця розділити на білки й жовтки. Спочатку натерти білок і полити сіточкою з майонезу, зверху салат прикрасити натертим жовтком. Можна додати для декору мариновані огірки.
Смачного!
Оценка материала:
Найкращий салат на зимові свята: "Різдво" — гості "зметуть" його зі столу першим21.12.2024